petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (subota)

ARSENAL – BRENTFORD

ARSENAL je u proteklom kolu ostvario pobedu na gostovanju protiv Vulverhemptona (0:1), te su stigli do svog prvog trijumfa u 2022. godini. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli, ali imaju i tri utakmice manje odigrane od svojih konkurenata za mesto među TOP 4 tima, što je i njihov cilj do kraja sezone. Popularne „Tobdžije“ u aktuelnom šampionatu posebno dobro igraju na svom terenu na kojem su do sada zabeležili sedam pobeda na 11 odigranih duela. Sada dodatni motiv imaju da se „osvete“ Brentfordu sa poraz u prvom meču ove sezone. Van stroja je – G.Martinelli (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, E.Smith Rowe – A.Lacazette

BRENTFORD nakon dosta dobrog starta sezone, u poslednje vreme je totalno „van ritma“, jer su osvojili samo jedan bod iz predhodnih šest kola (jedan remi i čak pet poraza). Ipak, londonski klub i dalje imaju sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je njihov prioritet. Dosta su „pali“ u fazi odbrane, jer su na spomenutim susretima primili 14 pogodaka. Na gostovanjima u proseku primaju bezmalo dva gola po meču, dok su na strani i u seriji od četiri vezana poraza. Izvan tima su – M.Jorgensen (defanzivac), J.Jeanvier (defanzivac), T.Fosu (vezista), dok su upitni nastupi – C.Eriksen (vezista), I.Toney (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) D.Raya – K.Ajer, P.Jansson, E.Pinnock – S.Canos, F.Onyeka, C.Norgaard, M.Jensen, R.Henry – B.Mbeumo, I.Toney?

 

Glavni sudija – J.Moss

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.85 – 2:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Emirates“.

 

MANČESTER SITI – TOTENHEM

MANČESTER SITI je trenutno lider Premier lige sa devet bodova prednosti (uz jednu utakmicu više odigranu) u odnosu na drugoplasirani Liverpul. Nalaze se u zaista sjajnoj formi, jer imaju 14 pobeda (uz jedan remi) na poslednjih 15 prvenstvenih utakmica. Pritom, tokom nedelje su u 1/8-finala Lige Šampiona na gostovanju prosto „zgromili“ lisabonski Sporting sa 0:5, te u odličnom raspoloženju i sa mnogo samopouzdanja ulaze u naredni duel. Najefikasniji su tim u ligi sa do sada 61. postignutim pogotkom. Na svom terenu su ostvarili 10 trijumfa na 12 odigranih susreta uz itekako pozitivnu gol razliku 34:6. Biće oslabljeni neigranjem – B.Mendy (defanzivac), dok su neizvesni nastupi – J.Grealish (napadač), G.Jesus (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)Ederson – K.Walker, R.Dias, A.Laporte, J.Cancelo – Rodri, B.Silva, K.De Bruyne – R.Mahrez, P.Foden, R.Sterling

TOTENHEM je u lošoj seriji rezultata, jer su vezali tri prvenstvena poraza u nizu. Londonski klub posebno problema ima u fazi defanzive, sa čak 10 primljenih golova u predhodna četiri kola. „Pevci“ imaju nekoliko zaostalih utakmica, ali trenutno im mnogi daju mala šanse da mogu među TOP 4 u odnosu na konkurenciju koja je dosta velika. I sam trener ekipe – Antonio Konte nezadovoljan je ishodom zimskog prelaznog roka, te smatra da je njegov tim slabiji nego na početku šampionata. Pritom, sada odlaze na gostovanje, gde tokom minulih godina nisu „prolazili dobro“. Van stroja su – J.Tanganga (defanzivac), O.Skipp (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – Emerson, P.Hojbjerg, R.Bentancur, S.Reguilon – L.Moura, Son – H.Kane

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1&1+I&1+II / @1.85 – 2:3

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Etihad“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje