petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 29. kolo – ponedeljak

Levante – Sevilja

U okviru 29. kola Španske primere na stadionu u Valensiji od 19:30h sastaće se Levante i Sevilja. Nema pauze za ekipe i već posle 3 dana novi susreti. Kako liće ovo uticati na ekipe i sastave videćemo.

Levante je 12. na tabeli sa 34 boda. Ne mogu realno ni gore ni dole, pa ovaj meč predstavlja za njih jedan veliki izazov. U prošlom kolu izvukli su bod iz gradskog derbija u 98. minutu iako se Valensija dobrano ispromašivala. Levante ima sad gol razliku 33:41. Kući su jako dobri, i pobedili su čak 3 ekipa sa vrha Viljarela, Real i Barsu. Ali su onda kiksali protiv Alavesa i Ešpanjola. Najbolji strelac ekipe je i dalje Roger sa postignutih golova. Upravo Roger (napadač 27/11/5) neće nastupati danas zbog crvenog kartona, a pod znakom pitanja je Jose Campana (veznjak 27/2/0).

Očekivani sastav Levantea 4-4-2: Fernandez; Miramon, Postigo, Vezo, Clerc – Rochina, Vukcevic, Campana, Bardhi – Morales, Mayoral.

Sevilja je 3. na tabeli i vodi trku za LŠ sa još 3 ekipe. Nekako oni imaju i najviše šansi, a ovo će svakako biti jako bitan meč za njih ako misle da to i ostvare. U prvom kolu posle pauze lagano su nadigrali gradskog rivala kod kuće sa 2:0. Ocampos je definitivno ikona ovog kluba, vezao je čak 6 mečeva zaredom gde daje bar gol i sad je na koti 11. Još jedna dobra stvar za Sevilju je da su oni drugi najbolji gosti u ligi, odmah iza Reala. Mada u poslednjih 5 kola samo su jednom pobedili, to je možda malo zabrinjujući podatak. Trener Lopategi će moći da računa na sve igrače na ovom susretu.

Očekivani sastav Sevilja 4-3-3: Vaclik – Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Fernando, Banega, Vázquez – Suso, Ocampos, En Nesyri

Predlog za klađenje: GG kvota je 1,78.

1:1

 

Betis – Granada

Od 22h na programu je i drugi susret Primere. Na Benito Viljamarinu igraće Betis i Granada. Betis je u prvom kolu posle pauze pretpeo poraz od Sevilje 2:0, dok je Granada nastavila lep niz pobedivši Getafe 2:1 (iz dvojke u keca).

Betis je na 13. mestu na tabeli sa 33 boda. Gol razlika im je 38:45. Posle poraza od Sevilje ovo im je jako bitan meč. Ukoliko budu poraženi a neki od rivala pobede mogli bi da se presele u donji dom. To im svakako nije cilj i daće sve od sebe da pobede na svom vrućem stadionu, koji će ipak biti prazan, a znamo svi kakva atmosfera vlada kada navijači zelenih navijaju. Betis ne ispušta lako bodove kod kuće, te su samo gubili od Barselone, Atletika i Sevilje. Svaki put je skoro dolazilo GG samo kad su pobedili Sosijedad 3:0 nije. Najbolji strelac Betisa je Loren sa 9 golova, Hoakin sa 8 i Fekir sa 7. Svi će oni zaigrati na današnjem meču. Nedostajaće od bitnijih igrača Sidnei (odbrambeni 11/1/0) i već dugo povređeni Javi Garcia (veznjak 7/0/0), William Carvalho (veznjak 0/0/0).

Očekivani sastav Betisa 4-3-3: Joel – Emerson, Feddal, Bartra, Moreno – Canales, Rodriguez, Alena – Fekir, Loren, Joaquin.

Granada je 9. na tabeli sa 41 bodom. Gol razlika im je 35:33. Ovo je njihova istorijsko najbolja sezona u Primeri, iako zadrže ovako visoko mesto pisaće nove stranice kluba. Ni Europa im ne beži puno, samo 2 boda prednosti ima Valensija. Vidi se da igrači deluju veoma rasterećeno i da postoji hemije u ovoj ekipi. Neporaženi su na prethodnih 6 mečeva. Ne postižu puno golova tako da im je najbolji strelac Carlos Fernandez i Darwin Machis sa samo 6 golova. Glavni problem su im izostanci, tako da će trener imati veliki problem pogotovo sa odbrambenim igračima. Nedostaju Yangel Herrera (veznjak 21/2/0), Ismael Koybasi (odbrambeni 3/0/0), Neyder Lozano (odbrambeni 0/0/0), Alex Martinez (odbrambeni 2/0/0), Angel Montoro (veznjak 12/1/0), Quini (odbrambeni 10/0/0), Alvaro Vadillo (napadač 22/3/2). Svakako će ovo ići u korist domaćoj ekipi.

Očekivani sastav Granade 4-2-3-1: Silva – Neva, Duarte, Sanchez, Diaz – Gonalons, Eteki – Foulquier, Fernandez, Machis – Soldado

Predlog za klađenje: 1x i 2+. Kvota je 1,65.(ne bi smeo Betis ovde izgubiti,a i biće najmanje 2 gola)

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje