sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 31. kolo – ponedeljak

Viljareal – Sevilja

Viljareal se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 47 bodova. Gol razlika im je 47:38. Oni će se do kraja prvenstsva boriti za ulazak na euro scenu. Imaju ekipu za to i zaslužili su bar mesto u Ligi Europe. Vezali su 3 pobede u nizu bez primljenog gola, ulaze u ovaj susret kao blagi favorit jer igraju kod kuće. Svaki meč je bio rezultatom 1:0. Golove su davali Moreno, Baka i Trigeros. Zanimljivo je da nisu gubili kući od ekipa sa vrha tabeli ali su zato kiksali protiv Espanjola i Leganesa. Moreno je najbolji strelac ekipe sa 12 golova, dok Cazorla ima 8. Danas trener neće moći da računa samo na Ramira Moria (defanzivac 7/0/0).

Očekivani sastav Viljareala 4-3-3: Asenjo – Moreno, Torres, Albiol, Gaspar – Cazorla, Anguissa, Iborra – Moreno, Alcacer, Chukwueze.

Sevilja je na mestu broj 4. na tabeli. Imaju gol razliku 42:30. Sigurno da je njihov jedini cilj da igraju opet LŠ. Za to im treba svaki bod, pogotovo protiv kandidata za to mesto. Nemaju poraz u poslednjih 8 utakmica, a posle pauze imaju pobedu i 2 nerešena rezultata. Biće ovo pravi derbi, i svaki detalj će odlučivati te ne verujemo da će biti puno golova. Najbolji strelac ekipe je i dalje sjajni Lucas Ocampos sa 11 pogodaka. Trener će moći da računa na sve igrače.

Očekivani sastav Sevilje 4-3-3: Vaclik – Requilon, Carlos, Counde, Navas – Banega, Fernando, Jordan – Haddadi, Jong, Ocampos.

Predlog za klađenje: Villjareal 1-2 gola. Kvota je 1,65

2:2

 

Leganes – Granada

Leganes je 19. na tabeli sa samo 24 boda. Gol razlika im je 23:44. Oni se grčevito bore za opstanak i neće im biti lako do samog kraja. Zaostaju velikih 5 bodova za ekipom iznad crte a ostalo je samo 8 kola do kraja i potencijalnih 24 bodova. Nemaju pobedu u prva 3 kola posle nastavka sezone. U prvom delu prvenstva Granada je slavila 1:0. Leganos kući ne igra sjajno i samo su od Espanjola bolji domaćin. Oscar Rodriguez je najbolji strelac ekipe sa 8 pogodaka. Pod upitnikom za ovaj meč je Dimitrios Siovas (defanzivac 19/0/0).

Očekivani sastav Leganesa 3-4-2-1: Cuellar – Omeruo, Awaziem, Bustinza – Silva, Amadou, Mesa, Rosales – Rodruguez, Rodrigues – Carrillo.

Granada je 10. na tabeli sa 42 boda. Gol razlika im je 37:36. U prva 3 kola u nastavku imaju po pobedu, nerešena i poraz. U gostima su baš loši, imaju pobedu protiv Osasune pre par kola ali pre toga nisu pobedili nikog od septembra. Veoma su dobri ove sezone, ali jednostavno kad odu u goste kao da su druga ekipa. Najbolji strelac ekipe je Carlos Fernandez sa 7 golova dok Machis ima 6. Trener će imati i dosta problema što se tiče sastava. Neće moći da računa na Maxime Gonalons (veznjak 19/0/0), Neyder Lozano (defanzivac 0/0/0), Alex Martinez (2/0/0), Quini (defanzivac 10/0/0), dok su pod upitnikom Roberto Soldado (napadač 26/3/4), Jose Martinez (veznjak 17/0/0), Angel Montoro (veznjak 12/1/2).

Očekivani sastav Granade 4-4-2: Silva – Diaz, Sanchez, Duarte, Neva – Machis, Eteki, Herrea, Folquier – Soldado, Fernandez. 

Predlog za klađenje: 1X i 0-2 Kvota je 1,80 (mislimo da neće Leganes izgubiti ali i da neće biti puno golova).

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje