petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 33. kolo – utorak

Majorka – Selta

Majorka se nalazi na 18. mestu na tabeli sa 26 bodova. Gol razlika im je 30:55. zaostaju 8 bodova prvom iznad crte a to je upravo Selta. Biće im bitna pobeda ukoliko misle da se ponadaju eliti i sledeće sezone. Loše su krenuli posle pauze gde imaju samo 1 bod u 5 utakmica. Ali moramo napomenuti da su rivali bili Bilbao, Real, Viljareal, Barselona. Jedini bod su uzeli kuči protiv Leganesa kad su igrali 1:1. U prvom delu sezone Majorka je igrala 2:2 sa Seltom. Golove su dali Sevilla i Budimir. Ante Budimir je najbolji strelac ekipa sa 10 pogodaka. Trener će moći da računa na sve bitne igrače za večerašnji susret.

Očekivani sastav Majorke 3-5-2: Reina – Valjent, Raillo, Sedlar – Pozo, Sevilla, Pedraza, Rodriguez, Junior – Hernandez, Kubo.

Selta se nalazi na 17 mestu sa 34 boda. Gol razlika im je 31:37. Oni su tik iznad zone ispadanja. Sigurno je da neće srljati ovde a da bi im i bod veoma mnogo značio. U prošlom kolu je Aspas izvukao bod od Barselone i tako nastavio niz od 4 meča bez poraza. Padali su Sosijedad i Alaves posle pauze, a sa Valjadolidom su igrali nerešeno. Tim dobrim igrama deluju skoro pa sigurno, od 18 bodova 10 će im biti dosta da opstanu a nemaju toliko težak raspored do kraja. Iago Aspas je i dalje najbolji golgeter ekipe sa 12 pogodaka. Trener neće moći da računa večeras na Franisco Beltrana (veznjak 23/0/2), a Hugo Mallo (defanzivac 22/0/0) je pod znakom pitanja.

Očekivani sastav Selte 3-5-2: Blanco – Aidoo, Araujo, Saenz – Vazquez, Mendez, Yokuslu, Suarez, Gonzalez – Smolov, Aspas.

Predlog za klađenje: 1X, 1,57. (mislimo da Majorka ne bi smela da izgubi)

Meč se igra od 19h na Son Moixu u Majorci.

5:1

 

Barselona – Atletiko Madrid

Barselona se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 69 bodova. Gol razlika im je 72:33. Dva kaskaju za Realom i ako misle da osvoje titulu moraju u svakom meču da pobeđuju i da očekuju neki kiks Madriđana. Oni su kiksnuli u prošlom kolu protiv Selte kad im je Aspas u 88. minutu oduzeo 2 boda. Tako se Real odvojio na 2 boda 6 kola pre kraja. Posle pauze Barselona ima 3 pobede i 2 nerešena rezulata. Primili su gol samo na prošlom susretu. U naredna 5 kola da ne računamo ovaj meč imaju veoma lak raspored Viljareal, Espanjol, Valjadolid, Osasuna i Alaves. Tu ne bi smeli da gube bodove! Messi je i dalje na vrhu liste strelaca sa 21 golom, dok je Suarez na koti od 13 pogodaka. Trener Setijen neće moći da računa na povređenog Frenkie De Jonga (veznjak 27/2/4) i Ousmana Dembelea (napadač 5/1/1).

Očekivani sastav Barselone 4-3-3: ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Vidal, Busquets, Arthur – Messi, Suarez, Griezmann.

Atletiko Madrid se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 58 bodova. Gol razlika im je 41:23. Sjajna odbrana je ubedljivo najbolja u ligi. To će biti najveća prepreka Barselona večeras. Posle pauze Atletiko ima 4 pobede i 1 nerešen rezultat. U prvom delu prvenstva Barsa je slavila golom Mesija 0:1. Atletiko dosta zaostaje za rivalima na tabeli ali će njima sigurno biti cilj da ostanu na mestu koje vodi u LŠ. Beže 6 bodova Sevilji koja je iza njih, a najteži mečevi u narednih 5 kola će im biti sigurno protiv Hetafea i Sosijedada. Najbolji strelac ekipe je Alvaro Morata sa 9 pogodaka, dok Joa Felix ima 6. Trener večeras neće moći da računa na par igrača Mario Hermoso (defanzivac 16/0/0), Koke (veznjak 27/2/5), Stefan Savić (defanzivac 18/0/0).

Očekivani sastav Atletika 4-4-2: Oblak – Trippier, Gimenez, Felipe, Lodi – Correa, Partey, Herrera, Saul – Felix, Costa.

Predlog za klađenje: Barselona daje 1-2 gola, 1,62. (može i kec za hrabrije)

Meče se igra od 22h na Camp Nou u Barseloni.

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje