četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (26. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramoo da imaju izglednu šansu za prolaz


John Collins je u odsustvu Clint Capele startni centar Atlanta Hawksa. Collinsu je ovo 4. sezona u NBA, gde je prošle sezone bio izuzetno dobar sa 21.6 poena i 10.1 skokova. Međutim, na njemu je da se iskupi prema klubu pošto je prošle sezone bio suspendovan na 20 utakmica zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

Protiv današnjeg rivala – Memphisa, beležio je prošle sezone 27, 12 i 27 poena. Ukoliko i danas ne uđe u problem sa ličnim greškama (kao što je to učinio na otvaranju sezone kada je imao svega 18 minuta i 14 poena), očekujemo ga na minimalno 20 poena u meču prognoziranom na čak 238 poena.

Ono što pogoduje Collinsu jeste i izostanak Jacksona u redovima Memphisa, te će Valanciunas i Clarke morati da pripaze i odigraju nešto blažu odbranu da ne uđu u problem sa ličnim greškama.

2 brza faula na samo 2 minuta od starta meča


Baš kao i Collins, visoki igrač iz redova Kingsa – Marvin Bagley imao je problem sa ličnim greškama u uvodnom meču sezone, kada ih je zabeležio 6 protiv Denvera. Bagley je meč završio sa 13 poena.

Njegov primarni defanzivac Jae Crowder jeste odličan u odbrani, ali je dosta niži od Marvina. S obzirom da Fox ide na iskusnog Chirs Paula, mogao bi protagonizam biti na strani Bagley koji je protiv Sunsa u karijeri beležio 32, 16 i 14 poena.

Svega 21 minut za 13 poena i 4 promašena bacanja


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje