nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Plejof- Poeni igrača Martingale (GSW vs LAL)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Davis (LAL) 26.5-, 11pts

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Verujemo da će serija između Warriorsa i Lakersa ići minimalno na 5 mečeva, ako ne i na 7. Dobro razmislite da li ste spremni na rizik povećavanja uloga, i odredite banku shodno tome.

Davis je odlično odigrao 1. meč i imao 30 poena. Na poslednjih 7 mečeva protiv Draymond Greena zabeležio je 3 overa na 26.5, i 4 undera.

Smatramo da u seriji neće uvek dominirati, kao što to nije činio ni protiv Memphisa gde je imao 2 overa u 6 mečeva.

U tekućoj sezoni, Obrva je vezao najviše 3 meča da je bio preko margine od 26.5 a da je u njima učestovao i LeBron James.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje