Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Thompson (Warriors) 25.5+, 27pts

Postignutih trojki 4.5+ , 1.75 kvota, 4 trojke

Usage rate u odsustvu Stephen Currya je očekivano porastao za Klaya, kao i Jordan Poole. Ostali igrači su manje-više zadržali svoje role. Danas je pored Šefa upitan i A. Wiggins.

Na poslednjih 8 utakmica bez Currya, Thompson nije uzeo manje od 21 šuta (25, 22, 22, 39, 23, 22, 28 i 21). Na ovih 8 utakmica 5x je ubacivao najmanje 5 trojki, a poenterski je to izgledalo ovako: 24, 29, 31, 54, 30, 42, 31 i 15 poena.

Wizardsi bekovima puštaju prosečno 16.8 uzetih trojki, a to je brojka koju sam Thompson nekad sam uzme.

Warriorsi uopšte ne briljiraju, i smatramo da će danas biti egal meč gde su Wizardsi danas moguće i sa Kuzmom u petorci.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

3 KOMENTARA

  1. Šengun nije bio postavljen na portalu kao premijum.jel bio postavljen u viber vip grupi.uskoro se pridružujem,pratim statistiku pa zato pitam.pozdrav.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.