utorak, 16. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (13.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Thompson (Warriors) 25.5+, 27pts

Postignutih trojki 4.5+ , 1.75 kvota, 4 trojke

Usage rate u odsustvu Stephen Currya je očekivano porastao za Klaya, kao i Jordan Poole. Ostali igrači su manje-više zadržali svoje role. Danas je pored Šefa upitan i A. Wiggins.

Na poslednjih 8 utakmica bez Currya, Thompson nije uzeo manje od 21 šuta (25, 22, 22, 39, 23, 22, 28 i 21). Na ovih 8 utakmica 5x je ubacivao najmanje 5 trojki, a poenterski je to izgledalo ovako: 24, 29, 31, 54, 30, 42, 31 i 15 poena.

Wizardsi bekovima puštaju prosečno 16.8 uzetih trojki, a to je brojka koju sam Thompson nekad sam uzme.

Warriorsi uopšte ne briljiraju, i smatramo da će danas biti egal meč gde su Wizardsi danas moguće i sa Kuzmom u petorci.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

3 Komentari

  1. Šengun nije bio postavljen na portalu kao premijum.jel bio postavljen u viber vip grupi.uskoro se pridružujem,pratim statistiku pa zato pitam.pozdrav.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje