Advertisement
BetWinner

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

#WIN postigao 11


Od 3h posle ponoći u Juti sastaće se Utah Jazz i Miami Heat. Domaćini su favoriti sa hendikepom od 5.5, dok se na utakmici očekuje oko 218 poena.

Utah ima označenog startnog plejmejkera – Mike Conleya kao upitnog. Njegov nastup značio bi po našu opkladu preseljenje Joe Inglesa iz startne petorke na klupu, a samim tim i manje loptu u rukama kod Jordan Clarksona.

Istina, jedan od boljih bekova sa klupe – Clarkson igra odlično u poslednje vreme pošto je beležio na poslednjih 5 mečeva: 23, 15, 17, 13 i 25 (na poslednja 3 meča Utah je igrala bez Conleya).

Čak i bez Conleya u ekipi, Jordan je 2x ostajao ispod margine od 18.5 koliko je u većini kladionica postavljen danas.

Miami sa bekovskih pozicija već nekoliko sezona pod vođstvom trener Eric Spoelstra igra solidnu odbranu. Trenutno su prvi po branjenju plejmejkerske pozicije, a 18. sa pozicije bek šutera.

U dresu Utah Jazz, Clarkson je ubacio 21 poen protiv Miamia 13. februara prošle godine uz odličan šut 8-12.

Smatramo da je ipak 18.5 margina postavljena tačno kako treba, a mi očekujemo raspon od 16-18 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here