Predlog izlgedne šanse za prolaz


33pts

Margina je danas podignuta za 1 poena iako je Tatum u prošlom meču bio katastrofalan u šutu, ali ponajpre je margina dignuta zbog izostanka Jaylen Browna. Pored 2. najboljeg skorera ekipe, danas je upitan i Malcolm Brogdon.

Tatum je trenutno 5. najbolji strelac lige sa 30,6 poena prosečno, dok je u trci za MVP titulu odmah iza Jokića i Dončića.

I pored očajnog šuterskog izdanja protiv Netsa, predlažemo ga preko margine protiv Hornetsa koji na poslednjih 10 utakmica izgledaju jako loše defanzivno i primaju 120 poena prosečno što ih svrstava u 4 najlošije odbrambene ekipe lige.

Na prethodna 3 gosotvanja u Šarlotu, Jayson je beležio redom: 19, 41 i 44 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.