sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (16.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Ayton (Phoenix) 18.5+, 16pts mali broj šuteva

U izostanku Kevina Duranta u prilici smo da gledamo aktivnijeg DeAndre Aytona. Utakmica sa Orlando Magicom je predodređena na 228 poena, a čini se da centar ima izgledne šanse da prebaci marginu

Naime, njegov h2h sa centrom Magica – Wendell Carter Jr. izgleda ovako: 18, 22, 17, 21 i 14. U mečevima kada je imao 22 i 21 poen uzeo je ekvivalentan broj šuteva kakav bi trebao biti danas njegov saldo (između 17 i 19).

Statistički Orlando sa pozicije petice dozvoljava prosečno 22,1 poen.

Bez Duranta je Ayton beležio: 29, 18, 14, 22, 12, 22, 27 i 16.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje