petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (17.11)

Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


D. Lillard (Portland) 25.5+, alt 23.5+

25pts ALT WIN

Šut 8/24 (33%)

Brooklyn je bio pregažen pre 2 dana od Kingsa, i danas očekujem njihovu reakciju i minimum egal meč sa Portlandom. Meč je predodređen na 222 poena, što nije mnogo za NBA standarde ali bi trebalo biti dovoljno za našu opkladu.

Dame Dolla igra onoliko koliko je potrebno jer ima upaljenog Granta, ali i Simmonsa kojem je pravi mentor. Međutim, danas je meč protiv Netsa i Kevin Duranta gde bi trebalo biti nadmetanje dvojice All-Star igrača.

Lillard je nakon uvodna 3 brutalna meča (41, 41 i 31) smanjio malo tempo, ali danas je pravi meč da se vrati na taj poenterski kolosek.

Protiv Netsa na poslednjih 5 mečeva beležio je: 31, 60, 42, 22 i 30. Dok je protiv Duranta na poslednjih 5 imao: 28, 23, 21, 40 i 29.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje