petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (17.februar)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Coby White 17,5+ 1,70 MAXBET

Postigao 31 poen

Večeras je na programu meč između Čikaga i Sakramenta u 2h posle ponoći. Domaći su blagi favoriti a očekuje oko 233 poena.

Večeras smo se odlučili za sjajnog trojkaša Čikaga koji je u sjajnoj formi. U prošlom meču je natrpao 24 poena Sparsima a šut za 3 poena mu je bio 5/6.

White će večeras za protivnika imati jednu od najgorih defanzivnih ekipa za odbranu trojke. Oni primaju 36,1 % šuteva za tri što ih postavlja na 26. mesto lige. Usled dosta povreda u ekipi nemaju puno šutera za tri, Derozen ne uzima šuteve, kao ni Vučević a onda bi White trebao cepati mrežicu večeras.

Takođe Sakramento se kotira kao najgora defanzivna ekipa što se bekova tiče. Osakaćeni povredama na poziciji beka imaćemo samo White i Dosunma koji će se menjati u rosteru od verovatno samo 7 igrača.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje