Advertisement

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


#WIN postigao 20

D. Ayton (Phoenix) 15.5+ poena

pojedine 14.5+

Prošli meč je Phoenix odigrao katastrofalno protiv rezervista San Antonio Spursa i glavni igrači su poslednju četvrtinu presedeli. Danas se prema bukmejkerima očekuje egal utakmica sa Bucksima.

Meč je prognoziran na 234 što je najviše na današnjem programu, a favorizuje se ekipa koju predvodi Giannis.

Reket Bucksa je za neko čudo ove sezone vrlo dobro čuvan odakle dozvoljavaju 20 poena u proseku. Ipak, matchup Brook Lopeza protiv Deandre Aytona nam uliva poverenje da nekadašnji 1. pik na draftu može da probije barijeru od 15 poena.

U njihova prethodna 4 duela Ayton je beležio 17, 19, 20 i 17 poena. Na tim mečevima je uzimao 13, 13, 27 i 10 šuteva.

Ayton se nalazi u solidnoj formi i na proseku od 11.2 šuteva u aprilu, te smatramo da bi u egal utakmici i danas mogao biti sličnog poenterskog učinka.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here