nedelja, 14. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (19. Januar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Od 3h posle ponoći u Juti će se sastati Utah Jazz i New Orleans Pelicans. Domaćini su favoriit sa hendikepom od 6 poena, dok se na utakmici očekuje oko 218 poena.

Ekipa Pelicansa je nakon 5 poraza uspela da zabeleži pobedu protiv Sacramento Kingsa. Protiv Jazza će im biti 4. uzastopno gostovanje, nakon što su 2x poraženi u Staples Centru od Lakersa i Clippersa.

Zion i Ingram su vodeći nosioci ekipe, a danas bi na pleju posle nekoliko propuštenih mečeva trebao da zaigra i Lonzo Ball.

Brandon Ingram u januaru ima 5 overa i 2 undera na današnju marginu.

Protiv Utah Jazz na poslednja 4 meča ima neke od fenomenalnih partija. Redom je beležio 33, 35, 49 i 23 poena. Verujemo da će danas biti najpribližniji ovoj poslednjoj partiji jer je u tom meču učestvovao i Zion Williamson sa skromnom minutažom.

B. Ingram 20.5+ (većina 21.5+) očekujemo ga na 22 poena.

Fail 17pts


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje