utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- poeni igrača (ponedeljak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Murray (Denver) alt 18.5+, normal 20.5+, 29pts

DeAndre Hunter je upitan kod Hawksa, što bi trebalo biti pozitivna stvar za našu opkladu, jer jedino njega vidimo kao zglavnog defanzivca koji može da preuzme na beku. Trae Young i Dejounte Murray, uz Bogdana po nama ne predstavljaju prepreku.

Jamal Murray nije imao izuzetnog uspeha protiv Trae Younga, pošto je u mečevima gde je imao 30 minuta beležio svega 18, 16, 17 i 30 poena. Danas ga vidimo u dobrom svetlu imajući osvrt na prethodna 2 meča kada se vratio iz povrede i zabeležio 23 i 21 poen uz veliki usage rate.

Pored velikog usage rate-a, dopada nam se granica bukmejkera koja prognozira oko 240 poena što bi trebalo biti jedan od efikasnijih mečeva NBA večeri.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje