subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (20.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Thompson (Warriors) 21.5+, alt 19.5+, 29pts

Par je razloga zašto smatramo da ovaj par može biti dobar.

Pre svega, Warriorsi jure 6. poziciju na Zapadu kako bi izbegli Play-in turnir.

Druga stvar je što Houston Rocketsi dozvoljavaju najviše uzetih šuteva za 3 poena u čitavoj ligi (39 po meču).

Treća stvar je da je primarno oružje Klaya upravo šut za 3 poena. Nakon 3 lošija meča, gde su doživeli 3 uzastopna poraza, možda je danas dan da se vrati na pravi kolosek.

Od povratka Currya na parket, odigrao je 8 utakmica, a 4x je prebacivao današnju marignu.

Jedina mana pika je što Rocketsi u 6 utakmica nisu otišli u blowout.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje