subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (21. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. Cunnigham (Detorit) 19.5+, postigao 25pts

EDIT 19:10 Margina je podignuta previše, na 22.5 stoga otključavamo članak.

Jedan od bitnijih razloga zašto uzimamo Cade-a, jeste odsustvo J. Granta. Pored njega, već duži niz utakmica odsutan je i Hamidou Diallo. Upitan za meč je plejemjker Cory Joseph i visoki igrač Kelly Olynik.

Baš kao i juče, napadaćemo očajnu odbranu Portland TrailBlazersa, samo se nadamo da neće biti toliko ranog blowouta kao sinoć u duelu sa Pacerscima.

Cunningham je na poslednjih 8 utakmica bez Granta beležio: 21, 8, 13, 25, 18, 34, 8 i 19.

Dakle, ili ode visoko preko margine, ili ne bude ni blizu iste. Ono što je definitivno sigurno jeste da je meč preodređen za run and gun košarku i 222 poena, a da će Cade imati veliki usage rate i minimalno 20 šuteva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje