petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (23.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Lillard (Bucks) alt 22.5+, 24.5+❌️

Statistika sveukupna na poslednjih 10 utakmica pokazuje da Minnesota ekipno prima najmanje poena u ligi, svega 103.3. Međutim, danas je meč izuzetno bitan za Buckse koji se nalaze u seriji od 2 poraza.

Meč će biti prenošen na ESPN-u i trebao bi biti egal do samog kraja. Prognozirana je utakmica na oko 225 poena, a favorit je Minnesota sa hendikepom od 4.5 poena.

Statistika nam nikako ne ide u korist ako je gledamo slepo, ako pogledamo malo dublje, plejmejkeri su imali efikasnih mečeva protiv Conleya i ekipe. Naime, pored Shaia koji igra u MVP formi koji je zabeležio 37 poena, i Coby White je imao 33 poena. Imajući to u vidu, kao i h2h Lillarda sa Conleyem koji je na poslednjih 8 duela današnju marginu prebacivao sa nekim partijama 60, 32, ali i utakmicama gde je imao 23 i 13.

Brojke Damea protiv Minnesote i  A. Edwardsa izgledaju ovako: 39, 25, 38, 24, 36, 38 i 27.

Lillard verujemo ima samopouzdanja nakon osvojenog trofeja u šutiranju trojki, kao i nakon All Star utakmice gde je imao 39 poena uz 11 trojki u egzibicionoj utakmici.


koliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje