subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (23. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Ne igrati usled novih informacija o neigranju Cousinsa i Walla!

Od 2h posle ponoći u Teksasu će se odigrati meč između Houston Rocketsa i Oklahome City Thunder. Domaćini su favoriti na meču sa hendikepom od 7.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 224 poena.

Mnogo se priča o odlasku James Hardena koji nije zadovoljan potezima uprave Rocektsa koji su trejdovali Westbrooka, a doveli John Walla, DeMarcus Cousinsa i Christian Wooda. Sa druge strane, desila se i salva kritika na račun popularnog Brade kojem je zamereno osim što se provodio u striptiz klubovima u Las Vegasu, da nije došao na vreme za predsezonu i sa viškom kilograma.

Šta god od ovoga bila istina, Harden igra danas protiv bivše ekipe gde je izgradio reputaciju odličnog skorera koja ga je preporučila Rocketsima. Oklahoma City Thunder koja je prošle sezone bila veliko i prijatno iznenađenje, teško da može sa trenutnim rosterom da napravi i približni rezultat.

James je od ukupno 4 meča predsezone, odigrao poslednja 2 gde je protiv Spursa u prvom meču ubacio 12 poena, a u drugom 20 (nije igrao John Wall).

Njegov današnji primarni defanzivac trebao bi biti Dort koji ga je u Plejofu dosta gnjavio te je Harden beležio 37, 21, 38, 32, 31, 32 i 17 poena. Bukmejkeri su današnju marginu verovatno bazirali na tim brojkama iz Plejofa gde je intenzitet i ulog mnogo drugačiji od regularnog dela sezone.

Danas očekujemo Hardena ispod 30.5 poena pre svega računajući na mnogo bolji sastav ekipe koju Rocketsi imaju. Ukoliko se Brada ne bude zainatio, verujemo da će ostati ispod ove margine.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje