subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (23. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Hunter (Hawks) 13.5+, 15pts

John Collins je od ranije out, a u ovom meču neće igrati ni L. Williams ni D. Gallinari. Srpski igrač Bogdan Bogdanović je upitan za nastup, a njegovo eventualno neigranje dodatno će pogodavati našoj prognozi.

Pored izostanaka, ovde napadamo užasnu odbranu Detorita, a definitivno bi meč trebao biti egal s obzirom da će igrati i Grant i Olynik i Joseph.

Generalno, Hunter ne uzima puno šuteva ali je izuzetno precizan kada ih uzme. Na poslednjih 10 mečeva on je 7x prebacivao marginu.

Kroz karijeru je 5 mečeva odigrao protiv Pistonsa, i 4x je bio preko margine sa 14, 18, 19 i 15, a kada nije prešao ostao je na 11.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje