nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (26. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić (Denver) 26.5 minus, 32

Odmah da se razumemo na startu analize – Nikola može bilo kojoj ekipi, i bilo kojem defanzivcu da saspe 30 poena.

Ponajpre ovaj predlog baziramo na osećaju da Jokić neće morati preterano da se poenterski zalaže u ovom meču, a mogao bi i još jedan lagani tripl-dabl da zabeleži.

Denver ulazi u meč kompletan, sa klupe na centarsku poziciju pored Cousinsa može i Green da se spusti.

Iako javno izjavljuje da ne juri b2b MVP titulu, sigurno je i Jokiću u podsvesti koliki novac od sponzorstva može da uzme ukoliko i ove sezone bude najkorisniji igrač lige.

Ipak, Oklahomi je danas pored mnogo odsutnih igrača, upitan i najbolji igrač Shai Gilgeous Alexander. Ukoliko on ne zaigra, ne verujemo da će Jokić prebaciti 20 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje