utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- Poeni igrača (27.10.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Fox (Sacramento) 23.5+ poena

Prema prognozama bukmejkera, ovde bi trebala biti najefikasnija utakmica večeri sa 237 poena ukupno. Favortii su Kingsi sa hendikepom od 2.5 poena, a trebalo bi biti egal meč.

Odigrale su ove 2 ekipe 2 utakmice u predsezoni i tada je Fox imao tačno 25 poena (0-5 za 3pts) i 17 poena (odigrao svega 26 minuta).

Fenomenalni su bili dueli protekle sezone u Plejofu kada je bilo nužno 7 utakmica kako bismo videli polufinalistu.

Sada je situacija malo drugačija, jer Warrorsi igraju sa 2 plejmejkera – Chris Paulom i Curryem u istom sastavu. Veteran CP3 je nekada važio za dobrog defanzivca, a sada mu je ostala samo lukavost koja sumnjamo da može da nadmaši neverovatnu brzinu Foxa.

DeAaron je u prvom meču ove sezone postigao 17 poena uz solidan usage rate, ali i šutem 6 od 18 (trojke 1 od 7).

Ukoliko stvarno meč bude onakav kakav je prognoziran, ovde bismo mogli videti mnogo poena i našeg igrača u plusu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje