utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (27. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J.Clarkson (utah) 17.5+, vecina 18.5+ postigao 23pts

Prevashodno ovog igrača predlažemo iz činjenice da ne igra prvi strelac Utah Jazza – Donovan Mitchell.

Na poslednjih 16 utakmica kada nije igrao Spider, Clarkson je beležio prosečno 22 poena. Istina je da su to mahom utakmice iz prošle sezone (samo jedna odigrana ove kada je imao 30 poena protiv Hawksa), ali moramo ispratiti ovog beka u utakmici koja je prognozirana na 230 poena, što bi pored Rockets vs Hornets trebala biti najefikasnija na današnjem programu.

Da je ovakva situacija prošle sezone (da ne igra Mitchell), verovanto bismo sa jačim ulogom išli na Jordana. Ovako, ove sezone Clarkson postiže 14.4 (u odnosu na prošlu 18.4). Statistika mu je ove sezone niža jer na klupi ima agresivnog Rudy Gaya i Hassan Whiteside-a koji mogu da iskoče. Protekle sezone nije imao takvu konkurenciju sa klupe, pa je i proglašen za najboljeg 6. igrača.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje