Predlog izgledne šanse za prolaz


B. Ingram (Pelicans) 19.5+, kladionica Maxbet, više kladionica 26pts

Od povratka iz povrede, Brandon je odigrao 3 meča u kojima je beležio: 13 poena (18 šuteva), 22pts i 16 (17 šuteva). I pored toga što nije prelazio marignu uzimao je veliki broj šuteva, a u poslednjem meču u odnosu na prva 2 (25 i 28), odigrao je 33 minuta.

Oslanjamo se na tendenciju da ima šuteve u rukama, a poeni će doći sami po sebi. Značajno nam je i da minutaža ide na gore i da neće igrati manje od 33 minuta osim ako ne bude u problemima sa faulovima.

Kada je u pitanju igranje protiv Dallasa i nekih solidnih defanzivaca kakav je D.F. Smith, pruža dobre partije jer je Ingram (barem je trebalo biti), lošija verzija Kevin Duranta (mnogo lošija). Elem, protiv Smitha na poslednjih 5 mečeva je beležio: 30, 19, 29, 24 i 12 poena.

Vrlo važno nam je da nema Zion Williamsona kao velikog potrošača lopti. Dallas ekipno na poslednjih 10 mečeva prima prosečno 115,8 poena što ih stavlja na sredinu tabele.

Od kada je počeo da dobija ozbiljne uloge, Ingram je odigrao 6 mečeva u Dalasu i beležio hronološki redom: 22, 29, 14, 27, 30 i 24 peona.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.