subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (3. Februar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Thompson (GSW) 16.5+ postigao 23pts

Golden State igra kod kuće protiv brzih Sacramento Kingsa. Warriorsi su kompletni i to ne pogoduje ovoj opkladi, ali rizikovaćemo jer se na meču očekuje oko 225 poena usled brze i loše odbrane Kingsa.

Klay Thompson od povratka iz povrede ima bolje poenterske partije u San Francisku (17.3 poena) nego li u gostima gde mu je prosek 13.0. Publika ga obožava i svaki njegov kontakt sa loptom uzrokuje uzahe u Areni.

Do sada je kod kuće odigrao 6 mečeva i beležio 17, 21, 12, 15, 23 i 16 poena.

Ono što pogoduje opkladi koliko god to suludo zvučalo, jeste njegov prošli meč gde je bio očajan u šutu za 3 poena i imao 1-8 za 3 poena, što sumnjamo da će danas biti slučaj.

Sacramento sa pozicije 2. na poslednjih 10 mečeva prima 24 poena u proseku.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje