petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (31. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C.Reddish (ATL) 13.5+ 

Prognoza je bila idealna jer je u stranoj kladionici pred meč bio na 19.5.
Međutim povreda je uništila sve.

Istina je da se glavni poenter ekipe (Trae Young) vratio pre par mečeva, ali Hawksima i dalje nedostaje dobar broj igrača. Naime, pored Collinsa, u sastavu i dalje neće biti Galinaria, Bogdanovića i Huertera. Lou Williams vraća se na parket i ulaziće sa klupe, baš kao i Lance Stephenson.

Zbog silnih izostanaka odlučili smo se za Cam Reddisha koji ove sezone pokazuje svoj potencijal. Produkt Duke-a je na poslednja 2 meča i pored prisustva Younga zabeležio 33 i 14 poena, a sličan scenario očekujemo i danas,

Mana ovog predloga je što će ga verovatno pod svoje uzeti najbolji defanzivac Cavsa na poziciji nizih igrača – Isaac Okoro.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje