subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (4.11.)

Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


D. Brooks (Memphis) 14.5 -, fail

C. Paul (Phoenix) 13.5- , 7pts win

Par jeste rizičan iz razloga što protivnik Memphisa igra izuzetno lošu odbranu. Hornetsi primaju 21 poen sa pozicije krila, dok ekipno primaju čak 114 poena. Glavni razlog zašto igramo Brooksa jeste činjenica da je on tek 3. napadačka opcija u petorci kada su Morant i Bane zdravi. Dillon je današnju marginu prelazio samo u mečevima kada je jedan od ove dvojice bio odsutan (i tada imao 30 i 19 poena). Kada je dvojac bekova igrao, on je beležio 4, 11 i 9 poena. Kod ovog predloga nam h2h sa Hornetsima nikako ne ide u ruku, ali imajući u vidu da igraju bez Balla, Roziera i Haywarda, pa i Martina, smatramo da može biti relaksiraniji meč za domaćina i da utakmica ode u jednosmernu ulicu ukoliko Smith, Washington i Oubre ne podivlajju u Memfisu.

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Chris Paul ima 37 godina i pravi je mentor u ekipi Sunsa. Predlažemo iskusnog plejmejkera na alternativnoj marigni iz razloga što Portland igra katastrofa odbranu (bez G. Paytona su), pa se pribojavamo da nema jednu od 100% partija kakve može da ima. Ipak, danas se u ekipu vraća posle 2 meča pauze startni centar D. Ayton sa kime CP3 voli da sarađuje i deli asistencije. Verujemo da će uz Bookera i Johnsona, biti sasvim dovoljno 10 poena Paula da se pobede oslabljeni Blazersi koji igraju bez Lillarda, a vrlo je upitan i Simmons.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje