Predlog izgledne šanse za prolaz


CJ McCollum 21.5 + Efes 2

Može i 23.5+ po norm kvoti, ali deluje kao „sigurnija“ varijanta ALT

Los Angeles Lakersi slabo šta brane u poslednje vreme, i na poslednjih 5 utakmica kada igra Patrick Beverley (samoprozvani najbolji defanzivac) primaju redom: 133, 104, 125, 121 i 111 poena.

Upravo će nominalno Beverley biti zadužen za CJ-a, uz Schrodera i Westbrooka (ako nastupi pošto je trenutno upitan). Na poslednjih 10 utakmica sa pozicije plejmejkera prosečno primaju 29,8 poena po čemu su 3. najgora odbrana.

Smatramo da danas Brandon Ingram ne može sam, a kako su kladionice prognozirale Pelicanse na 117 poena, smatramo da ima izgledne šanse McCollum da probije marginu od 21.5 (a vrlo verovatno i 23.5).

Forma CJ-a od kada se Ingram vratio izgleda ovako: 25, 24, 21 i 19. Usage rate je posebno opao na poslednja 2 meča, ali je u istim podelio 8 i 7 asistencija, dok je inače na sezonskom proseku od 5.4 asistencija u januaru.

Kontra Beverleya, CJ beleži na poslednjih 4: 20, 25, 24 i 22. Protiv Lakersa, McCollum ima na poslednja 4 duela: 22, 18, 32 i 22.

Što se tiče Efesa, oni moraju da pobeđuju ne bi li se našli na Top 4 mesta u Turskoj. Važna je činjenica da su svi zdravi, iako ne znamo u kom će sastavu izaći na megdan Dacki. Za Darusafaku je potpisao šuter M. Money.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.