subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (4. Decembar)

INFO: Kao što sam pretpostavio, Boston odmara A. Horforda. Predlažem da branite igrača odigravanjem 13.5+ po kvoti 1.95.


J. Nurkić (Portland) 14.5 minus, sigurnija varijanta 16.5 minus

Portland na poslednjih 5 mečeva ima samo jednu pobedu. Organizacija je uručila otkaz generalnom menadžeru zbog njegovog neprikladnog ponašanja i kršenja timskog kodeksa. Uz sve to, ni najbolji igrač Damian Lillard ne može da igra, kao ni njegova prva zamena – A. Simmons. Na plejmejkeru će biti Dennis Smith Jr.

Naš predlog se zasniva pre svega na statistici – koja kaže da Boston najbolje u ligi brani poziciju centra. Sa pozicije broj 5 primaju u proseku 16.3 poena, dok na poslednjih 10 mečeva ta brojka iznosi 15 poena.

R. Williams i A. Horford odlično brane reket, a potom i G. Williams sa klupe. Jedini igrač od viskoih igrača koji je očajan u odbrani je bivši igrač Portlanda – Enes Freedom (Kanter) koji dobija minute na kašičicu.

Jusuf Nurkić igra prosečno 25 minuta (u egal utakmicama 28min) gde se na centru rotira sa C. Zellerom, a u small-ballu i sa Larry Nance Jr.

Ukoliko se kojim slučajem desi da Boston u b2b utakmici odmara A. Horforda, savetujemo da branite pik sa 13.5+.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje