ponedeljak, 15. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (6.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


L. Walker (Lakers) 14.5 -, 7pts

Los Angeles Lakersi bi po sadašnjim informacijama trebali da budu kompletni. Što znači da će u sastavu biti i Dennis Schroder, primarni razlog zašto mi danas igramo Lonnie Walkera minus poena. Naravno, daleko da je to jedini razlog, ali je prevagnuo u odabiru.

Ukoliko pogledate njegov usage rate kada igraju i LeBron i Davis, a pritom i Nemac, videćete da njegova uloga u startnoj petorci dolazi na 4. mesto. Razlog zbog kojeg je on prelazio 2x marginu u poslednja 4 meča jeste bio odličan procenat šuta.

Mi ćemo se danas kockati sa njegovih 10 šuteva koliko će uzeti, a igrati minus protiv ekipe koja ekipno prima najmanje poena u sezoni (105).

Za ljubitelje statistike, iako ovaj podatak teško da je relevantan – Lonnie Walker je u 3 meča gde je imao kakvu takvu minutažu protiv Clevelanda kroz karijeru postizao 10, 11 i 6 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje