četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (7.11)

Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


C. Cunningham (Detroit) 21.5+, alt 19.5+ ,21

Osim meča sa Bucksima gde je dibidus zaribao, možemo reći da je Cade u solidnoj formi.

Danas ima jedan solidan matchup i gde ukoliko ga šut ispoštuje najverovatnije prebacuje marginu jer Shai Gilgeous Alexandera ne zanima odbrana previše. Čovek koji mu može pravitii probleme je Dort, ali s obzirom na broj uzetih šuteva Cummingham treba biti na meču sa 20+ poena u jednoj egal utakmici.

Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje