petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (9.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Davis (Lakers) 26.5+, 23pts

Primarni pik je svakako ovaj napisan još oko 15:30 gde je A. Davis prognoziran da prebaci 26.5 (odnosno 27.5 poena).

U momentu sada kada pišemo ovaj članak, izašla je i informacija da LeBron James neće zaigrati, čime nam se pik još više dopada.

U trejdovima iz ekipe Lakersa su otišli i T. Bryant i R. Westbrook, kao i P. Beverley.

Večeras Bucksi igraju bez Ibake koji je trejdovan, ali i bez Portisa koji je povređen. Reket je branjen samo od Brook Lopeza za kojeg sumnjamo da je kadar da sačuva jednog Obrvu koji će imati ogorman usage rate.

Takođe pored primarnog pika, sa informacijom da LBJ ne igra, otvara se dosta prostora za druge igrače. Rui Hachimura ukoliko ne uđe u problem sa ličnim greškama može biti dobra opcija sa 17.5+ (poeni + skokovi). Od dolaska u Lakerse odigrao je 7 mečeva, a marginu prebacio 4x. Sa današnjim izostancima verujemo da je kadar da to opet učini, ponavljam, ako ga Giannis ne baci u lične greške. Dok je bio jedan od nosilaca Wizardsa, imao je samo poenterske partije sa učinkom od 20, 29 i 22 protiv Grka.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje