Predlog izlgedne šanse za prolaz


M. Bridges (Phoenix) 17.5+, maxbet, 22pts

Čini se da je Mikal Bridges konačno uhvatio ritam u izostanku Devin Bookera. Na poslednjih 5 mečeva je 4x prebacivao marginu (26, 24, 21 i 28) dok je 1x ostao ispod sa svega 7 poena.

Večerašnji protivnik Indiana Pacers spada u 5 ekipa koje primaju najviše poena na poslednjih 10 mečeva – ta brojka iznosi 120 te se ne mogu pohvaliti defanzivom.

Bridges bi trebalo da napada Buddy Hielda, a sa pozicije šutera dozvoljavaju 26 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.