Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Houston – Utah Utah 121,5+ poena 1,85

Houston je nizu od 10 poraza zaredom i stvarno ne znamo kako će uopšte da pobede išta do kraja sezone. S druge strane Utah je spremna za napad na 1.mesto sa svim zdravim igračima. U poslednjih 9 utakmica pobedili su 8.

Houston igra jako brzo ali odbrana im je jako loša. Prosek u tih poslednjih 10 utakmica im je 123,2 primljena poena.

Utah je tim broj 1 što se tiče ofanzivne stastike poena po posedu od 1,130. U poslednja 3 meča prosek im se još više povećao. Ovo bi trebao da bude lagan BO ali i pored toga očajna odbrana domaćina će u svakom trenutku dopuštati lake poene.

127:132


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.