petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Predlog – ukupno poena (08.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02:30!


San Antonio – LA Lakers 233,5+ 1,80

117:110

Lejkersi su konačno pobedili utakmicu i to je pao Golden State 124:116. Ali oni i dalje ne igraju odbranu, igraju brzu tranziciju u napadu ali puštaju isto u odbrani mnogo poena iz kontre.

San Antonio je sličan tim, veoma brza igra ali očajna odbrana. Oni su 19. dok su Lejkersi na 17. po defanzivnim brojkama. Obe ekipe su na poslednjem mestu forme u poslednje 3 utakmice i daleko su ispod proseka.

U poslednje 3 utakmice Spursi su primili 1,137 poena po posedu dok su Lejkersi primili 1,169. Ako stavimo te brojke sa brzinom to znači da su sve ekipe sposobne da prime 120+ poena na svakoj utakmici.

Le Bron i Murray će biti ključni u ofanzivnoj roli ove dve ekipe. Lejkersi su jako loši u odbrani poziciji point guarda, gde igra Murray a čuvaće ga krajnje očajan u odbrani tokom cele sezone Westbrook.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje