Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Conley (Utah) 11.5+ na minimalan ulog

11pts, 1-6 za 3pts

Ovaj predlog igramo na mimimalan ulog, a ne bismo se odlučili za njega da nije izašla informacija da Donovan Mitchell ima manjih problema sa povredom. Navodno je popularni Spidda u utakmici broj 5 pomislio da obnovio povredu zadnje lože, ali su u pitanju ipak samo bolovi u obe noge. Prema vestima iz kluba on je najnormalnije trenirao, a nastupiće zagarantovano jer je eliminaciona utakmica.

S obzirom da gde ima dima, ima i vatre, verujemo da će makar malo Mitchell biti limitiran danas, te će morati neko iz startne postave da iskoči. Odabrali smo iskusnog Mike-a koji je u ovoj seriji krajnje promenljiv.

Mike Conley ove godine kod kuće prosečno beleži 14,1 poen, dok je njegova najlošija poenterska serija u Plejofu kroz karijeru iznosila prosek od 14,1 poen kada je uzimao prosečno 1,5 više šuteva nego sada.

Da li će Q. Snyder verovati Clarksonu koji ne igra odbranu, ili će iskusnog Conleya u ovako bitnom meču služiti šut?


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.