petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ne odgovara im kad on baca!

Sutra od 11:30h na programu je susret Korejanske bejzbol lige Kia Tigers(12-12) i Lotte Giants (11-12). Igraće se 3 meča u seriji (ponedeljak,utorak,sreda). Na sutrašnjem meču Kia je favorit, a na tabeli su skoro izjednačeni.

Starter Tigersa je desnoruki Im Ki Young (1-3,3.86). Ima trenuntno 3 poraza i pobedu, a ovo će biti njegov 5. start ove sezone. Zanimljivo da je tu jednu pobedu ostvario baš protiv Lotte-a, gde je u 8 izmena primio samo 1 poen. Prošle sezone je takođe bio veoma uspešan protiv sutrašnjeg protivnika, imao dve pobede gde je u 14 izmena primio samo 2 poena. Obično miksuje fastball/changeup a to njegovo bacanje sa strane zna da deluje jako nezgodno ako udarač ne čeka loptu, ima u proseku 5K po utakmici.

Starter Giantsa je desnoruki Park Se Woong (0-3,6.50). Veoma loše je krenuo ovu sezonu sa 3 vezana poraza. Nijednom nije izdržao na brdu duže od 5 izmena, a je uvek primao 3+ poena u tim startovima. Ove sezone je bacao protiv Tigersa i primio 5 poena u 4 izmene. Jednostavno nikako mu ne leži ovaj protivnik, a prošle sezone je imao jedan nekvalitetan start protiv Tigersa gde je u 2 izmene primio čak 5 poena.

Kia je mnogo bolja udaračka ekipa od Giantsa. Govorili smo mnogo puta o protivniku koji je krenuo sa 5 pobeda a onda samo ređao poraze i vrlo loše partije u napadu. Još jedna zanimljivost je da su međusobni susreti apsolutno na strani Tigersa, poslednjih 6 su dobili,a 8/10. Mislimo da će pre svega kontrolu sa poenima držati bolji bacač Tigersa, a onda će u napad nekako naći put da obezbedi svom bacaču malo mesta za lakše disanje.

Predlog za ovaj meč je pobeda na domaćina i ne bi smela da dolazi nikad u pitanje. Kvota je 1,55.

7:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje