nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Nemačka liga – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. Brown (Alba) alt 11.5+, na manje 13.5+, 15pts

U prvom oficijelnom meču nije briljirao Sterling, pošto je utakmicu završio sa 13 poena, što opet i nije loše u pobedi, ali od njega ove sezone očekujemo mnogo u Alba.

U pripremnom periodu je protiv Pesara ubacio 27 poena za 22 minuta. Protiv evroligaške ekipe Virtusa imao je 18 poena za isto 22 minuta. Ne vidimo odbranu Merlinsa kao pretnju jer su im bekovi Rostoka ubacili 15 i 22 poena, a pred domaćom publikom očekujemo dobar debi dojučerašnjeg NBA igrača.

Iz Bayerna probam C. Edwardsa 13.5+. alt Bonga 12.5-


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje