četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Nemačka – Bayern vs Crailsheim – poeni igrača

Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


V. Lučić (Bayern) 12.5- alt 14.5-, 2pts

Bayern se ove sezone dosta muči, a jedan od razloga za takve igre jesu i razna odsustva, ali i loša forma Vladimira koji je imao naporno leto. Ovaj meč bi trebao biti egal, iako kvota pokazuje drugačije (pobeda 1.18 na Bayern). I pored toga što očekujemo iznednačeniji meč, ne verujemo u 13 (odnosno 15pts) Lučića.

Ono što je važno za našu opkladu jeste da se u sastav vratio A. Rubbit, kao i što je zaigrao Isaac Bonga (nekadašnji epizodni NBA igrač).

Lučić je prošli meč pre par dana protiv Zvezde završio na 12 poena, a pre toga u porazu od Hamburga je imao 14 (iako je pre produžetka bio na 9 poena).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje