petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Njemu protivnički udarači ništa ne mogu!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Kiwoom Heroes (37-25) i NC Dinos (39-19). Kiwoom je pobedio u prve dve utakmice 5:1 i 7:4. Kladionice ovog puta favorizuju NC za kvotom 1,50.

Starter za Kiwoom biće desnoruki Moon Sung Hyun (1-0,1.46). On je inače reliver,nije starter i stvarno ne znamo kako će ovo izgledati, kao starter je bacao davne 2015.godine. Verovatno će odbacati par izmena, a onda će klupa morati da odradi veći deo utakmice.

Starter za Dinose je ove sezone neprikosloveni Drew Rucinski (8-1,2.24). Ovo je njegov 13.start ove sezone nadamo se da nije i baksuzan. Jedini poraz ima protiv Doosana a i tad je primio samo 2 poena u 7 izmena. Ima 4 vezane pobede i to protiv najjačih ekipa lige gde je primio samo 5 poena u 26 izmena, a u 13 startova čak 4x nije dozvolio poen protivničkoj ekipi.

Ovoj je duel najboljih ekipa lige, Kiwoom je prve dve dobio pa neće valjda ni treću što se nikad nije desilo ove sezone Dinosima. S druge strane Kiwoom na brdu ima bacača koji nije starter a pošto je domaći trener u prethodne dve utakmice promeno čak 7 bacača biće muke za njega. Rucinski će ovde sigurno praviti razliku i neće dozvoljavati mnogo poena domaćinu a nadamo se da će uvek dobra palica Dinosa rutinski odraditi posao!

Predlog za ovja meč je pobeda Dinos u hendikepu H2 (1,5). Kvota je 1,80.

1:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje