petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Оba tima mogu do svog cilja danas ukoliko opravdaju očekivanja

Oba tima mogu do svog cilja ukoliko danas opravdaju očekivanja navijača! Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je 1,65, uz predlog kvote 2,80.

Zanimljiv duel nas očekuje u okviru poslednjeg kola D grupe Afričkog Kupa Nacija, gde se sastaju Angola i Burkina Faso, dve ekipe koje su u okviru ove grupe najviše pokazale, selekcija Angole odigrala je dva meča u kojima je najpre remizirala sa Alžirom 1:1, da bi potom savladala Mauritaniju 3:2, dok je sa druge strane sličan rezultat ostvarila i Burkina Faso, oni su pobedili Mauritaniju sa 1:0, da bi potom sa Alžirom odigrali 2:2, pa su obe selekcije trenutno na mestima koje vode u narednu rundu takmičenja sa po 4 osvojena boda, dok Alžir na 3.mestu ima 2 boda i očekuje ih meč sa Mauritanijom. Ono što je u ovom trenutku činjenica to je da obe selekcije sigurno prolaze dalje u nokaut fazu sa remijem, čak i u slučaju pobede Alžira, neka od ove tri selekcije će ići dalje kao jedna od selekcija sa pozicije 3. iz grupa.

Naše mišljenje je da će ovde oba tima igrati oprezno i da će pre svega voditi računa o svojoj mreži za razliku od nekih ranijih mečeva, pa stoga igra p/k X se plaća kvotom 1,65, dok na čist X na kraju meča časti kvotom 2,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje