utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oni su jako loši u jednom segmentu igre!

Sutra od 11:30h u Korejanskoj bejzbol ligi sastaće se Lotte Giants (11-15) i KT Wiz (11-15). Dve ekipe iz donjeg dela tabele pokušaće pobedama da se priključe gornjem domu. Ovo je prva od tri utakmice u seriji koja se igra petak-subota-nedelja.

Startni bacač Giantsa biće desnoruki bacač Seo Jun Won (2-1,4.23). On ima samo 19. godina i ovo mu je 2. sezona u KBO. Ima uspona i padova ove sezone, ali sve u svemu on je prosečan bacač koji za sad dobro služi ekipi. U prvom startu sezone bacao je protiv KT i primio samo 1 poen.

Startni bacač gostiju biće Kim MIn Soo (0-2,14.14). Ovo mu je prvi start ove sezone, obično je ulazio sa klupe da izbaca koju izmenu. Trener će mu pružiti priliku sutra kao starteru. To je solidno radio prošle sezone, međutim ove godine kad ulazi sa klupe to jako očajno izgleda. Mislimo da neće on duže od 5 izmena izdržati na brdu, a onda će klupa pokušati da ga pokrije.

KT je jako dobra udaračka ekipa naspraam jako loših Giantsa koji su imali dobar start a onda je usledio pad koji se ne završava ni dalje. Kladionica je postavila granicu na njih 5,5 a oni su tu granici prešli samo 3x u poslednjih 20 utakmica. Zaista ništa ne fukcioniše na palici. Ne mogu se povezati ni protiv mnogo gorih bacaća nego što je Kim Min. Glavni razlog ove igre je ta granica za koju smatramo da je prevelika. Pokušaćemo da se držimo te očajne statistike iako smo se par puta opekli na manje poena.

Predlog za ovaj meč je Lotte Giants manje od 5,5 poena. Kvota je 1,72.

 6:4

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje