utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Osam igrača su van tima danas, među njima su i prvi strelac i nekoliko važnih defanzivaca

Osam igrača su danas van jednog tima, prvi strelac, važni defanzivci i važan vezni igrač su među njima. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložene su kvote 1,88 i 1,60.

UTA Arad ulazi u plejout borbu sa nešto boljim raspoloženjem, dobili su tri od prethodnih pet svojih mečeva, tako da imaju mnogo bolje stanje pred ovaj duel od Voluntarija. Što se tiče tima, faliće im dva vezna igrača Stahl (20u/0g) i Marku (13u/0g), ali to nisu izostanci koji im remete koncept igre.

Sa druge strane ekipa Voluntarija, ne zna za pobedu već devet mečeva, od poslednjih pet, poraženi su četiri, pa je ceh platio trener Nicolae Dica, koji je smenjen, a ne njegovo mesto je došao Florin Pirvu, koji neće imati nimalo lak zadatak danas, jer će morati da sastavi tim bez puno važnih igrača, u odbrani neće biti najstandardnijeg defanzivca Ricardinho-a (29u/1g/2a), kao i I. Armaș (21u/1g/1a), C. Paz (16u/0g/0a), G. Turda (6u/0g/0a), u veznom redu neće biti V. Raţă (27u/1g/2a), dok u napadu fali prvi strelac tima A.Dumiter (25u/6g/2a), A.Nita (7u/1g/0a) i Merloi (4u/3g/0a).

Mišljenje urednika: UTA Arad u drugom delu sezone ne izgleda kao tim koji će se boriti za opstanak, niz odličnih rezultata i igara može da im garantuje da ukoliko tako nastave, mogu da očekuju siguran opstanak, uz pobedu od 1:0 u gostima nad istim rivalom, deluje da će i danas, kada su gosti osakaćeni povredam da budu bliži tom rezultatu, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,88, dok se igra p/k1 plaća kvotom 1,60

4:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje