utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Osam standardnih igrača odsutno zbog ne tako čestog razloga!

Jedan tim danas će igrati bez osam igrača koji će biti odsutni iz ne tako čestog razloga, drugi tim u kompletnom sastavu. Meč okvirno možete preuzeti u ponedeljak do 14 časova. Predložena kvota je 1,75.

Radi se o suretu Druge lige Grčke, gde se u okviru 5.kola od 14:15 sastaju Kallithea i ekipa AEK B (druga ekipa Aek-a iz Atine).

Domaći tim je u uvodna tri kola zabeležio 2 pobede i 1 poraz, pobede su bile protiv Proodeftikia u gostima 0:1, dok je na domaćem terenu savladana ekipa O.F. Ierapetra 2:1, da bi potom zabeležili i prvi poraz u gostima protiv ekipe Kifisias 2:0.

Što se tiče tima AEK B, to je razvojni tim velikana iz Atine, a do sada je odigrao četiri utakmice sa skorom 1 pobeda, 2 remija i 1 poraz i sa gol razlikom 4:3. U gostima su jednom remizirali i jednom su poražani, gol razlika 1:2.

Ono što će danas biti problem za njih jeste činjenica da je čak osam igrača otišlo sa prvim timom AEK-a na pripreme u Englesku i da neće biti dostupni za ovaj susret. To su: Theoharis (0u/0g golman), Hatziemmanouil (3/0/0 prvi golman tima), Parras (4/0 odbrana), Radonia (2/0 odbrana), Daiko (2/0 odbrana), Moustakopoulos (3/0 sredina), Kosidis (2/1 napad) i Machiras (2/0 napad)

Mišljenje urednika: Domaći tim je u ovom meču definitivno veliki favorit i sve sem pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje protiv gosta koji je dosta oslabljen, ipak smatramo da zbog same lige nećemo videti previše pogodaka, pa je naš predlog igra 1&0-3 gola po kvoti 1,75

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje