petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oslabljeni gost – idealna prilika da domaćin uhvati zalet!

Na večerašnjoj utakmici domaćin će biti u kompletnom sastavu, uz povratak prvog strelca i prvog golmana sa odrađene suspenzije, dok će njihov protivnik biti znatno oslabljen u svim linijama. Mišljenja smo da će uspeti da iskoriste probleme koje njihov rival ima i zato vam predlažemo tip kvote 1,75. Ova utakmica je na programu nešto nakon ponoći!


U noći između utorka i srede, tačnije od 1 sata i 30 minuta, na programu je utakmica 32. kola brazilske Serie B u kojoj će Cruzeiro ugostiti Cuiaba Esporte Club.

Cruzeiro se nakon 31 odigranog kola nalazi na 12. poziciji, što je sama sredina tabele, dok na svom kontu ima skor od 12 pobeda, 10 remija i 9 poraza pa samim tim i 40 osvojenih bodova, s tim što im je zbog kazne oduzeto 6 bodova. Kada je reč o utakmicama koje su odigrali na domaćem terenu, “plavo-beli“ su do sada osvojili 20 bodova na 15 mečeva i pritom ostvarili po 5 pobeda, remija i poraza.

Sve u svemu, Cruzeiro plaća cenu katastrofalnih rezultata u prvoj polovini dosadašnjeg toka sezone i uprkos činjenici da su zabeležili samo 2 poraza na poslednjih 17 utakmica nalaze se daleko od mesta za promociju u elitni rang. Kako bi uspeli da se održe u trci moraće da nastave sa povoljnim rezultatima, jer u ovom trenutku zaostaju 9 bodova za četvrtoplasiranim Juventudom i 10 bodova za današnjim rivalom.

Što se tiče sastava za ovaj meč, glavni trener Luiz Felipe Scolari neće moći da računa samo na suspendovanog štopera Cacá (21n/1g/1a), a dobra vest je da se nakon odrađene suspenzije u tim vraćaju Fábio (32n/-28g – prvi golman) i Rafael Sobis (9n/5g/1a – prvi strelac).


Kada je reč o gostujućem timu, Cuiaba se u susret ovoj utakmici nalazi na 3. mestu, na svom kontu ima ukupno 50 osvojenih poena, kao i skor od 14 pobeda, 8 remija i 9 poraza. Ipak, taj učinak bi mogao i da zavara, jer se radi o ekipi koja je čak 35 od 50 bodova osvojila na domaćem terenu, dok je u ulozi gosta, koju će nositi baš večeras, ostvarila 4 pobede, 3 remija i čak 8 poraza. Takođe, Cuiaba je pretrpela poraz na 7 od poslednjih 10 gostujućih utakmica.

Jasno je da Cuiaba svoju promociju u viši rang traži preko domaćeg terena jer se radi o jednoj od najizolovanijih ekipa u drugoj ligi Brazila i gostovanja svakako predstavljaju problem.

Probleme na večerašnjoj utakmici bi mogli da im predstavljaju i izostanci, jer kako prenose brazilski mediji zbog suspenzija neće igrati levi bek Romário (25n/0g/1a) i defanzivni vezista Auremir (20n/0g/0a), dok su defanzivci Lenon (6n/0g/0a), Luiz Gustavo (12n/0g/0a) i Lucas Hernández (11n/0g/3a), te vezista Rafael Gava (16n/5g/2a – treći strelac) van terena zbog povreda. Pored toga, pod upitnikom su vezisti Nenê Bonilha (13n/0g/0a) i Élvis (29n/1g/6a – prvi asistent).

Navedene informacije možete pronaći na sledećim linkovima:

DiarioDeCuiabá: http://www.diariodecuiaba.com.br/esportes/cuiaba-tenta-recuperar-jogadores-lesionados-para-enfrentar-o-cruzeiro/556779

GloboEsporte: https://globoesporte.globo.com/mg/futebol/brasileirao-serie-b/noticia/cruzeiro-x-cuiaba-veja-onde-assistir-escalacoes-desfalques-e-arbitragem.ghtml


Mišljenje urednika: Iako je razlika u plasmanu na tabeli velika, naše mišljenje je da to ne oslikava pravo stanje. Cruzeiro još uvek nije uspeo da se domogne gornjeg dela tabele zbog oduzetih bodova i katastrofalnih rezultata u prvom delu sezonu, a kako na 7 kola do kraja sezone još uvek imaju teoretske šanse za promociju u elitni rang svakako da nisu otpisani. Što se tiče gostujućeg tima, Cuiaba je čak 70% od svojih bodova osvojila kod kuće, jer kao što smo već rekli, najizolovanija su ekipa u ovoj ligi (sam zapad, u blizini granice sa Bolivijom) i putovanja u druge delove zemlje su dosta duga. Imaju mnogo problema sa izostancima i ovo je prava prilika za Luisa Felipea Scolarija i njegov tim da se domognu novih bodova. Nadamo se da će tako i biti.

Predlog za klađenje – 1 (pobeda domaćina) @1,75

Cruzeiro – Cuiaba – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje