sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ostali su bez puno igrača u prelaznom roku, a nisu se adekvatno pojačali

Danas će jedan tim istrčati sa jako slabim sastavom zbog činjenice da nisu na vreme završili prelazni rok, pa je po nama drugi tim veliki favorit danas. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o susretu prvog kola Francuske Lige 2, a od 19 časova se sastaju Girondins Bordeaux i Valenciennes.

Girondins Bordeaux je tim koji je posle dugo godina ispao iz najjače Lige 1, oni su jedan od najpoznatijih klubova Francuske, a dugogodišnje loše poslovanje i problemi sa finansijama došli su za napaltu ove sezone, klub je trebalo da bude prebačen čak u treću ligu, ali su pre nedelju dana saznali da će ipak igrati Ligu 2, što je bilo poprilično kasno jer je tim raspodat, a dovedena su uglavno pojačanja iz B tima, uz Albertha Elisa koji je stigao iz Boaviste i golmana Straczeka iz poljskog Stal Mileca. Iz tima su otišli gotovo svi igrači iz prošle sezone, pa će za prvo kolo ekipa Bordoa, imati 14 igrača koji su prošle godine bili u B timu, uz par momaka koji su preživeli iz prošle sezone.

Što se tiče Valensijana, oni su prošlu seoznu završili tek na 14.mestu sa skorom 10 pobeda, 14 remija i 14 poraza i sa gol razlikom 34:47, u gostima nisu igrali loše, čak šta više imali su samo 5 poraza uz 9 remija i 5 pobede. Tokom prelaznog roka, nije bilo previše dolazaka, nekoliko igrača prešlo je iz mladog tima, uz dolazak golmana Gautier Larsonneura iz Bresta, kao i dva mlada igrača Inosenta iz Lila i Soumarea iz Ententa, što se tiče odlazaka bilo je odlazaka standaradnih igrača, tako da se ni ove sezone ne očekuje da Valensijen bude visoko plasiran.

Mišljenje: Iako nismo preterano ubeđeni u kvalitete gosta, ipak smo mišljenja da danas mogu da iskoriste situaciju u kojoj se Bordo nalazi i da dođu do povoljnog rezultata, kvota na igru X2&0-3 je 1,75, a to je upravo i naš predlog za ovaj meč.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje