subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ozbiljan broj pojačanja i motivacija na strani jednog tima!

Jedan tim doveo je ozbiljna pojačanja, tim je motivisan i danas ima šansu da dođe do važnih bodova. Meč okivrno možete preuzeti do kasnih večernjih sati u petak, a predložena kvota je 1,75, uz predlog kvota 1,78.

Ekipa Chacaritas želi da se spase ispadnja po svaku cenu, trenutno su na predposlednjem mestu sa 19 bodova i gol razlikom 5 pobeda, 4 remija i 9 poraza i gol razlikom 23:27. Na domaćem terenu imaju učinak od 2 pobede, 3 remija i 4 poraza i gol razliku 14:16. Uprava kluba je kako bi pojačala tim angažovala čak 10 novih igrača, među kojima je i nekoliko internacionalaca, jedan Argentinac i dva igrača iz Paragvaja, to su: golmani Rodriguez iz Argentine i Perea koji je domaći igrač, potom su tu desni bek Byron Mina koji stiže pošto mu je istekao ugovor sa prvoligašem Tehnikom, štoper Jose Hurtado, štoper Silvio Borjas koji je igrao i u Meksiku za Kruz Azul, inače Paragvajac, njegov zemljak Bryan Palma, Davis Camacho još jedan igrač iz Tehnika, kao i napadač Edson Montaño koji je 2018-e u dresu Aukasa postigao 26 golova na 43 meča, došao je i napadač Hernán Lino, nekada član mlade selekcije Ekvadora za koju je odigrao 16 mečeva i postigao 3 gola, a došao je i Kevin Velasco, na pozajmicu iz Tehnika.

Sa druge strane je poslednjeplasirani tim America de Quito, koji ima isti skor kao i domaćin 5 pobeda, 4 remija i 9 poraza i gol razlikom 22:34, u gostima 2-0-7 (9:20). U prethodna 4 meča su poraženi, a primali su dva ili više gola u poslednjih 6 mečeva (1:4, 3:1, 2:3, 2:1, 3:2 i 2:0).

U junu su odigrali meč gde je današnji domaćin bio gost i tada je slavio 2:3.

Mišljenje urednika: Domaći tim želi da se spasi ispadanja, a pojačanja su i više nego dobra za ovaj nivo takmičenja, svakako da će im trebati vreman da se uigraju, ali i ne očekujem da svi odjednom zaigraju zajedno, dovoljno je da Monteno ode u napad i već je tim jači dosta, veruje da će i danas da slave po kvoti 1,75, a kao nešto oprezniji predlog beležimo D2+ (domaćin daje dva ili više gola) po kvoti 1,78.

1:1 ( u 15.minutu)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje