četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Poklon kladionice se mora iskoristiti na ovu igru!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se NC Dinos (40-19) i KT Wiz (31-30). Ovo je prvi meč koji se igra sutra i za vikend. Apsolutni favorit u sva tri meča su domaći.

Starter Dinosa je sjajni desnoruki Amerikanac Mike Wright (6-2,3.92). Sjajan je ove sezone, ima čak 6 pobeda i samo 2 poraza. Protiv KT ima 2 starta ove sezone i to 2 pobede sa samo 2 primljena poena u 11 izmena. Leži mu apsolutno ovaj protivnik.

Starter za KT je desnoruki mladić So Hyeong Jun (4-5,6.23). Ovo je njegova ruki sezona u KBO, i ne izgleda to baš najbolje ali daje sve od sebe. Ima veoma loš niz od 4 poraza u nizu, a veoma brzo je bio skidan sa brda u tim startovima. Sutra ga očekuje verovatno najteži posao jel će bacati protiv najbolje ekipe lige.

Sve osim pobede domaćina bi bilo veoma veliko iznenađenje. Dinosi zaista dobro udaraju i oni bi ovde tim udarcima trebali praviti veliku razliku. Na brdu imaju dobrog bacača koji će držati protivnika na minimum poena. Jedina prednost ovde za KT je njihova forma koja i pored 50% učinka u sezoni imaju čak 11 pobeda u poslednjih 15 utakmica, samo to poziva na mali oprez. Inače Alther kod Dinosa ne prestaje da bombarduje protivničke bacače i ima već 16 HR u sezoni i čak 56 RBI.

Predlog za ovaj meč je H1 (-1,5) na Dinose. Kvota je 1,95.

3:3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje