petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Poklon kvota na njih!

Sutra od 07:00h igra se susret Korejanske bejzbol lige između Hanwha Eagles (7-21) i NC Dinos (21-6). Duel prvog i poslednjeg na tabeli. Iako to zna da bude vrlo nezgodan slučaj ovde je NC veliki favorit! U današnjem susretu NC je razneo 13:2 domaćina i naneo im 12ti poraz zaredom.

Starter Eaglesa je levoruki Amerikanac Chad Bell (0-0,5.14). Ovo mu je 3. start u sezoni, a u prva se nije baš mnogo nabacao jedva 4 izmene u oba starta. Primio je 0 i 4 poena, a imao je baš dosta šetnji, što znaci da mu preciznost nije jača strana. Krajem prošle sezone imao je jedan kvalitetan start protiv NC gde nije primio poen, međutim start pre toga primio je čak 5 u 5 izmena. Sve je to sad drugačije, jer dzaba mu to kad njegova ekipa ove sezone igra jako loše!

Starter NC je fenomenalni desnoruki Koo Chang Mo (4-0,0.51).Šta reći o njemu osim skoro pa perfekcija. Ovo nastoji da bude njegova najbolja sezona, partije su mu sjajne. Naravno treba da zahvali sjajnoj palici koja se uvek rano odvoji stvaravši mu prostora za disanje. Imao je prošle sezone 2 starta protiv Eaglesa gde je primio 2 i 1 poen. Ove sezone ima ukupno 35 izmena i samo 2 primljena poena, šta reći osim bravo!

Sve osim pobede gostiju u ovom meču bi bilo jako veliko iznenađenje. Kao što smo rekli domaćin ima 12 poraza u nizu. Ništa ne fukcioniše kako treba, a oni će prekinuti verovatno taj niz ali sigurno ne u ovom meču. Svaki meč koji su izgubili je bio poraz preko 2 poena razlike. Svaki parametar opisan vodi ka samo jednoj igri!

Naš predlog je da NC pobeđuje sa 2 ili više razlike H2(1,5). Kvota je sjajna 1,75.

2:14

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje