petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored loše forme i gustog rasporeda, problem će im predstavljati i izostanci!

Domaćin ove utakmice će pored dosta loše forme imati problem i u vidu izostanaka nekoliko ključnih igrača, što bi raspoloženi gost definitivno mogao da iskoristi. Taj meč je na programu nešto nakon 22 sata, a mi vam za isti predlažemo tip kvote 1,80.


U ponedeljak uveče, sa početkom od 22 sata i 30 minuta, odigraće se utakmica 13. kola peruanske Lige 1 – Apertura u kojoj će Alianza Lima dočekati Cesar Vallejo.

Alianza je ekipa koja je prošle sezone zauzela 5. mesto u Aperturi i 1. mesto u Clausuri, ali u proteklom periodu igra zaista neprepoznatljivo. Tim iz Lime u ovom trenutku zauzima 14. poziciju sa svega 14 osvojenih poena, jer je na prethodnih 12 utakmica zabeležio 3 pobede, zatim 5 remija kao i 4 poraza.

Jedan od razloga za katastrofalnu formu bi moglo da bude i njihovo učešće u Copa Libertadoresu gde u okviru grupe F nakon 3 kola zauzimaju poslednje mesto na tabeli, sa sva 3 poraza i gol razlikom 2:5. Imaju zaista kratak roster, jedan od najmanjih u celom šampionatu Perua, i to definitivno predstavlja problem za trenera koji mora da pravi kombinacije.

Upravo do toga je došlo i uoči utakmice sa Cesar Vallejom, koja se igra samo 4 dana nakon gostovanja Estudiantes Meridi,  2 dana nakon ligaške utakmice protiv Sporting Huancaya, ali i 3 dana pre novog duela u Copa Libertadoresu, protiv argentinskog Racing Cluba. Na spisku registrovanih igrača za večeras se ne nalazi nekoliko fudbalera koje bismo mogli da svrstamo među važnije, a u pitanju su golman Leo Butrón (10/-13 – prvi golman i kapiten), štoperi Alberto Rodriguez (9/0/0) i Rubert Quijada (12/0/0), defanzivni vezista Rinaldo Cruzado (8/0/1) i ofanzivni vezista Joazhiño Arroé (11/3/1 – prvi strelac), a zatim i levo krilo Alexi Gómez (11/2/0 – drugi strelac). Takođe, zbog crvenog kartona u prošlom kolu, danas nećemo gledati ni levog beka Dylana Caroa (1/0/0)


Cesar Vallejo je tokom prošle sezone bio potpuna suprotnost svom večerašnjem protivniku (3. mesto u Aperturi i 14. mesto u Clausuri), a ni u ovoj sezoni situacija nije mnogo drugačija jer se trenutno nalazi na 9. poziciji sa 18 bodova te učinkom od 4 pobede, 6 remija i 2 poraza. Iako u šampionatu jesu startovali nešto slabije, vremenom su popravili formu pa od nastavka sezone (nakon pauze zbog koronavirusa) ne znaju za poraz na 6 ligaških utakmica na kojima su ostvarili 3 pobede i 3 remija.

Na susret sa Alianzom stižu u vrlo dobrom raspoloženju, a čak ni uloga gosta ne bi trebalo da predstavlja pritisak jer su do sada ostvarili potpuno isti skor na svom terenu kao i na strani. Što se tiče njihovih izostanaka za večerašnji meč, u ovom trenutku nema potvrđenih informacija, ali bi isti trebalo da propuste štoper Christian Ramos (8/0/0), levi bek Jersson Vásquez (9/1/0) i ofanzivni vezista Raziel García (8/0/0). Ipak, i bez njihove pomoći ekipa je u prošlom kolu uspela da ostvari pobedu.


Mišljenje urednika: Alianza je neprepoznatljiva ove sezone, a ukoliko ne poprave formu teško da će prvu fazu takmičenja završiti u gornjoj polovini tabele. Njihovo učešće u Copa Libertadoresu definitivno ne popravlja situaciju, a gust raspored i brojni izostanci usled predstojećeg okršaja sa argentinskim Racingom (za samo 3 dana) bi u velikoj meri mogli da utiču na današnji rezultat. Ovo gostovanje ne bi trebalo da bude preteško za Cesar Vallejo – odlaze u još jedan primorski grad i problem sa razlikom u nadmorskoj visini ovde nije relevantan. Očekujemo da gosti zabeleže novu pobedu i time nastave niz mečeva bez poraza, pa vam predlažemo tip “2“ po kvoti 1,80.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje